Ik ben Florine (Floor) Pape, geboren in november 1973. Ik heb eenDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 3370-Medium-649x1024.jpg relatie, ben moeder van drie jongens en woon in Goirle.  Sinds 1 september 2015 heb ik mijn eigen praktijk en ben ik werkzaam als Energetisch Therapeut en Transformatiecoach. Mijn praktijk Papillon Goirle is ontstaan vanuit mijn wens om mensen en wensen bij elkaar te brengen en deze te verbinden. Mijn eigen leven is op een bepaald moment door een aantal snel opeenvolgende levensgebeurtenissen behoorlijk getransformeerd, waardoor ik op een andere manier naar het leven ben gaan kijken. Ik ben bewuster geworden van de waarde van dingen en gaan inzien wie ik echt diep van binnen ben. Ik leg nu veel meer focus dan eerder op wat ik echt belangrijk vind in mijn leven, waar mijn wensen liggen, wat ik wil bereiken en vooral waar ik voldoening uithaal voor mezelf.

Ik realiseerde me dat er veel mensen met vergelijkbare processen kampen en hun leven net als ik meer richting willen geven. Niet iedereen is altijd in staat om dit helemaal zelf gestalte te geven. Vaak spelen in de onderstroom gevoelens van angst, onzekerheid, loyaliteit, er niet bij horen of afwijken van wat ‘hoort’ onbewust een grote rol. Daar ligt voor mij de fantastische uitdaging om mensen hierin inzicht te bieden en bewust aan de slag te gaan met hun eigen kwaliteiten en talenten. Mensen vanuit hun binnenste te zien stralen is nu eenmaal het mooiste wat er is!

In mijn eigen zoektocht heb ik een groot deel zelf gedaan maar heb ik ook bewust gekozen voor begeleiding en ondersteuning. Als ervaringsdeskundige is de beurt nu aan mij om mensen te inspireren hun eigen sleutels te vinden om zo de weg vrij te maken voor en naar zichzelf.

Ik maak tijdens deze trajecten gebruik van diverse technieken die in de loop der tijd mijn pad hebben gekruist. In overleg met de cliënt wordt die methode ingezet die het meest passend is bij wat op dat moment gezien mag worden, aansluitend bij de behoeften en het interessegebied.


Opleidingen:

  • 2021 Verdieping Alleengeboren tweelingen
  • 2020 NEI Master
  • 2019 Touch of Matrix ®
  • 2019 NLP Practitioner
  • 2018 NEI Coach
  • 2018 Master Systemisch Werk
  • 2017 Systemisch Werk
  • 2017 Energetisch Massage Therapeut
  • 2016 Reiki Master