Over mij

Ik ben Floor (november 1973). Ik heb een relatie, ben moeder van drie jongens, mijn “Daltons” en woon in Goirle. Sinds 1 september 2015 heb ik een eigen praktijk als Energetisch Therapeut en Bewustzijnscoach. Papillon Goirle is ontstaan vanuit de wens om mensen en wensen bij elkaar te brengen, te verbínden. Die wens is ontstaan omdat mijn eigen leven een paar jaar geleden door een aantal snel opeenvolgende levensgebeurtenissen behoorlijk getransformeerd is. Ik ben hierdoor anders tegen het leven gaan aankijken en meer bewust geworden. Ze hebben me doen inzien wie ik écht ben en wat ik écht belangrijk vind in mijn leven.

Ik realiseer me dat er veel mensen zijn die met vergelijkbare processen kampen en hun leven (weer) meer richting willen geven. Niet iedereen is in staat om dit helemaal zelf gestalte te geven, vanuit angst, onzekerheid, een gevoel van er dan niet bij te horen of niet te doen ‘wat hoort’. Daar ligt voor mij de fantastische uitdaging om mensen inzicht te bieden in hun eigen kwaliteiten en talenten en daarmee aan de slag te gaan. Mensen vanuit hun binnenste te zien stralen is nu eenmaal het mooiste wat er is!

In mijn eigen zoektocht heb ik een groot deel zelf gedaan maar heb ik ook bewust gekozen voor begeleiding en ondersteuning voor bepaalde stukken waar ik zelf nog niet goed raad mee wist. Als ervaringsdeskundige is de beurt nu aan mij om mensen te inspireren hun eigen sleutels te vinden om zo de weg vrij te maken.

Ik maak tijdens deze trajecten gebruik van diverse technieken die in de loop der tijd mijn pad hebben gekruist. Deze worden ingezet, passend bij de behoeften en het interessegebied van mijn cliënten. Ik werk intuïtief en holistisch en ben geschoold in het geven van NLP- en NEI-behandelingen, Familie- & Organisatieopstellingen, (Energetische) Massages & Reflexologie en Reiki-healing. In overleg met de cliënt wordt díe methode ingezet die het meest passend is bij wat op dat moment gezien mag worden. Ter ondersteuning maak ik onder andere gebruik van Flowerplex-remedies, Bachbloesems, intuïtief tekenen, kleurendiagnostiek, coachingskaartjes en edelstenen.