Iedereen leidt zijn of haar leven op zijn eigen manier. Het leven lacht sommigen toe zo lijkt het, terwijl anderen moeite hebben om de juiste balans te bewaren of te vinden. Dit kan leiden tot vragen, onzekerheid of angst en in sommige gevallen zelfs tot neerslachtigheid of frustratie. Soms is ondersteuning of begeleiding dan erg welkom en fijn. Even lekker je hart luchten bij of praten met iemand met een objectieve blik of iemand die net even op een andere manier naar de situatie kijkt. Dit kan al enorm helpen om dingen in een ander perspectief te gaan zien en dingen weer in beweging te brengen.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je ondersteuning nodig hebt om te komen tot bepaalde keuzes. Keuzes die misschien diep in je hart al wel goed voelen maar waarvoor nog wat extra kracht nodig is om ook écht door te zetten. Of keuzes die juist erg moeilijk zijn maar die wel nodig zijn om jouw weg op een bij jou passende manier te kunnen vervolgen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat er ergens blokkades zijn ontstaan die ervoor zorgen dat je niet verder kunt. Dit kunnen blokkades zijn waarvan je je bewust bent maar waar je nog een steuntje in de rug kunt gebruiken om ze op te kunnen lossen maar het kunnen ook blokkades zijn die er onbewust voor zorgen dat je vastloopt. Of misschien zijn er bepaalde levensgebeurtenissen die veel impact op jou als persoon hebben en waardoor je niet meer functioneert zoals je dat van jezelf gewend was. Begeleiding hierin kan erg fijn zijn om de toekomst weer met vertrouwen tegemoet te treden.

Loop jij ergens vast? Wil jij jezelf beter begrijpen en inzicht krijgen in waarom je soms doet zoals je doet? Wil je meer inzichten verwerven of ben je op zoek naar ontbrekende puzzelstukjes? Voel je dat er meer is dan hetgeen je kent? Ben jij meer dan je omgeving gevoelig voor prikkels en indrukken en voel je je hierdoor anders en onbegrepen?

Graag begeleid ik jou in jouw persoonlijke traject om te transformeren tot die prachtige vlinder die in jou schuilt. Ik heb een eigen aanpak, afgestemd op jouw wensen & behoeften en datgene wat voor jou op dat moment nodig is. Ik maak hierbij gebruik van verschillende technieken met als doel om samen tot een goed resultaat te komen. Ik help je graag om (oude) angsten en pijn uit het verleden een plek te geven en als fundering te laten dienen naar de toekomst toe. Samen gebruiken we deze bouwstenen om tot een mooiere versie van jezelf te komen waarbij jij al je talenten en vaardigheden kunt inzetten op een manier die bij jou past. Dit is jouw uitnodiging voor vrijheid. Ben jij klaar om je vleugels uit te slaan?

Dus durf jij de stap te zetten om het veranderproces met jezelf aan te gaan, in de spiegel te kijken en nog meer te gaan genieten van wat het leven jou te bieden heeft? Durf jij helemaal en onbevangen jezelf te zijn en jouw leven te leven vanuit jouw eigen overtuigingen en maatstaven zonder afhankelijk te zijn van wat anderen van jou denken of vinden? Ben jij bereid om achter je angsten te kijken en je horizon te verbreden? Durf jij uit je comfortzone te stappen en te kijken wat er nog verder in jouzelf verborgen ligt? Kortom, durf jij te leven vanuit jouw eigen kracht? Maak dan snel een afspraak.

“Don’t dream your life, live your dreams.” Gun jij jezelf dit cadeau?