Life Coaching

Iedereen leidt zijn of haar leven op zijn eigen manier. Het leven lacht sommigen toe zo lijkt het, terwijl anderen moeite hebben om de juiste balans te bewaren of te vinden. Dit kan leiden tot vragen, onzekerheid of angst en in sommige gevallen zelfs tot neerslachtigheid of frustratie. Soms is ondersteuning of begeleiding dan erg welkom & fijn. Even lekker je hart luchten bij of praten met iemand met een objectieve blik of iemand die net even op een andere manier naar de situatie kijkt. Dit kan al enorm helpen om dingen in een ander perspectief te gaan zien en dingen weer in beweging te brengen.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je ondersteuning nodig hebt om te komen tot bepaalde keuzes. Keuzes die misschien diep in je hart al wel goed voelen maar waarvoor nog wat extra kracht nodig is om ook écht door te zetten. Of keuzes die juist erg moeilijk zijn maar die wel nodig zijn om jouw weg op de goede manier te kunnen vervolgen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat er ergens blokkades zijn ontstaan die ervoor zorgen dat je niet verder kunt op de voor jou vertrouwde manier. Dit kunnen blokkades zijn waarvan je je bewust bent maar het kunnen ook blokkades zijn die er onbewust voor zorgen dat je vastloopt. Of misschien zijn er bepaalde levensgebeurtenissen die veel impact op jou als persoon hebben en waardoor je niet meer functioneert zoals je dat van jezelf gewend was. Begeleiding krijgen bij het doorbreken van deze blokkades en/of bij het verwerken en het een plek geven van dergelijke gebeurtenissen, kan erg fijn zijn om de toekomst weer met vertrouwen tegemoet te treden.

Loop jij ergens vast? Wil jij jezelf beter begrijpen en inzicht krijgen in waarom je soms doet zoals je doet? Zijn er levensvragen die nog onbeantwoord blijven? Voel je dat er meer is dan hetgeen je kent? Wil je meer inzichten verwerven of ben je op zoek naar ontbrekende puzzelstukjes? Ben jij meer dan je omgeving gevoelig voor prikkels en indrukken en voel je je hierdoor anders en onbegrepen?

Durf jij de stap te zetten om het veranderproces met jezelf aan te gaan? Durf jij in de spiegel te kijken en nog meer te gaan genieten van wat het leven jou te bieden heeft? Durf jij helemaal en onbevangen jezelf te zijn en jouw leven te leven vanuit jouw eigen overtuigingen en maatstaven zonder afhankelijk te zijn van wat anderen van jou denken of vinden? Ben jij bereid om achter je angsten te kijken en je horizon te verbreden? Durf jij uit je comfortzone te stappen en te kijken wat er nog verder in jouzelf verborgen ligt? Kortom, durf jij te leven vanuit jouw eigen kracht?

Graag begeleid ik jou in jouw persoonlijke traject. Ik heb een eigen aanpak, afgestemd op jouw wensen & behoeften en wat voor jou op dat moment nodig is. Ik maak hierbij gebruik van verschillende technieken met als doel om samen tot een goed resultaat te komen. Ik help je graag om (oude) angsten en pijn uit het verleden een plek te geven en als fundering te laten dienen naar de toekomst toe. Samen gebruiken we deze bouwstenen om tot een mooiere versie van jezelf te komen. Graag begeleid ik je om te transformeren tot de prachtige vlinder die in jou schuilt. Dit is jouw uitnodiging voor vrijheid. Ben jij klaar om je vleugels uit te slaan?

“Don’t dream your life, live your dreams.” Gun jij jezelf dit cadeau?