Kaartleggingen/prognoses

Orakelkaarten vormen een bron van inspiratie bij het verkrijgen van inzichten in verwarrende situaties. Ze kunnen hulp bieden bij het vinden van juiste oplossingen en het kiezen van de juiste weg en bieden steun bij het beantwoorden van belangrijke levensvragen. Orakelkaarten helpen bij het naar boven halen van onderbewuste gedachten en gevoelens en bieden uitkomst bij het oplossen van blokkades. Ze ondersteunen bij het creëren van je hartenwensen en bij het bereiken van je levensdoel.

In mijn praktijk verzorg ik op aanvraag diverse soorten kaartleggingen / prognoses waarbij ik gebruik maak van verschillende kaartendecks. Een prognose kan worden aangevraagd per e-mail (info@papillon-goirle.nl) of via een Persoonlijk Bericht op de Facebookpagina van Papillon (www.facebook.com/papillongoirle) onder vermelding van je volledige naam, geboortedatum, woonplaats en e-mailadres. Na betaling wordt de prognose je binnen 5 dagen per e-mail toegestuurd. Deze prognose bestaat uit foto’s van de kaarten met de daarbij horende uitgeschreven uitleg.

Er kan gekozen worden uit onderstaande leggingen:

  • Jaarprognose – kosten € 21,00 per legging De jaarprognose bestaat uit 13 kaarten; een kaart voor iedere afzonderlijke maand en een 13e kaart die de basisenergie voor het hele jaar weergeeft. In de prognose komt aan de orde hoe het met je staat op spiritueel vlak, met je relaties, op werkvlak en met je financiën. Er wordt gekeken naar wat er voor je mag gaan gebeuren, waar eventuele blokkades zitten en waar je groeimogelijkheden liggen. Ik maak voor deze legging gebruik van de Engelentarot.
  • Verleden-Heden-Toekomstprognose – kosten € 16,00 per legging  Deze prognose bestaat uit 5 kaarten; een kaart over het verleden, een kaart over het heden en een kaart over de toekomst, en daarnaast een blokkadekaart en een oplossingskaart. De kaart over het verleden geeft aan wat er achter je ligt aan levenslessen en wat je ervan hebt mogen leren. De kaart over het heden geeft aan wat je aan het loslaten bent en wat je aan het creëren bent. De kaart over de toekomst geeft aan wat je kunt verwachten met wat je aan het creëren bent. De blokkadekaart geeft aan wat jou nog tegenhoudt om vooruit te komen. De oplossingskaart geeft aan wat je zelf kunt doen om die blokkade(s) te doorbreken. Ik maak voor deze legging gebruik van Engelentherapie-kaarten.
  • Levensdoelprognose – kosten € 14,00 per legging Deze prognose bestaat uit 3 kaarten. Ik maak voor deze legging gebruik van het Levensdoel Orakel. Deze Levensdoelkaarten geven je een helder beeld van waar je nu staat op werkniveau (ook als je misschien tijdelijk geen werk hebt) en wat je uiteindelijke levensdoel is. Waar liggen je ambities en wat zijn je uitdagingen op spiritueel vlak? Wat kun je doen om je doelen (makkelijker) te bereiken?
  • Romantiekprognose – kosten € 14,00 per legging Deze prognose bestaat uit 3 kaarten. Ik maak voor deze legging gebruik van de Romantische Engelenkaarten. Deze Romantische Engelenkaarten geven je een helder beeld van waar je nu staat op relatieniveau (ook als je misschien tijdelijk geen relatie hebt) en wat je op dit vlak mag verwachten.
  • Papillon-prognose – kosten € 19,00 per legging Deze prognose bestaat gemiddeld uit een zestal kaarten. Ik maak voor deze legging gebruik van het Gaia Orakel. De kaarten van het Gaia Orakel geven je liefdevolle en leerzame inzichten mee. De kaarten geven een beeld van de levensfase waarin jij je nu bevindt en wat je mag verwachten aan positieve veranderingen. Ze helpen je bij het onderzoeken van je bewuste en je onbewuste kant en geven inzicht in jouw transformatieproces en je relatie tot anderen.
 

Wekelijks kies ik een kaartendeck uit en plaats ik 4 weekkaarten op de Facebook-pagina van Papillon (www.facebook.com/papillongoirle) en diverse andere Facebook-pagina’s. Deze kaarten plaats ik in eerste instantie gesloten zodat eenieder voor zichzelf die kaart kan kiezen waarnaar het meeste gevoel uitgaat of die het meeste aantrekkingskracht uitoefent. Een dag later draai ik de kaarten om en plaats ik de uitleg van de kaarten erbij zodat jullie weten wat de kaarten die jullie hebben gekozen, jullie te vertellen hebben.

Om het weekend in te luiden plaats ik ook elke week een weekendkaart met een mooie boodschap voor jullie. Ook deze is wekelijks te vinden op de Facebook-pagina van Papillon en op diverse andere Facebook-pagina’s.